Bliv medlem af FDM

Som medlem af FDM får du adgang til masser af relevante fordele, der gør dit liv som bilist lettere, billigere og mere trygt. Det eneste du skal gøre, er at vælge det FDM-medlemskab, som passer bedst til dig og dine behov.

Vælg det FDM-medlemskab, der passer dig bedst herunder.

Har du mere end én bil?

Med et FDM Kombi eller Komplet medlemskab kan du tilføje en ekstra bil til dit medlemskab for kun 39 kr. om måneden.

Vejer din bil mere end 2500 kg?

Har din bil en totalvægt på 2501-3500 kg opkræver vi 40 kr./md. i tillæg for FDM Kombi og Komplet medlemskab.

Er du allerede medlem?

Hvis du allerede er medlem, men ønsker at skifte medlemskab, kan du nemt gøre det her.

Er du i tvivl eller har spørgsmål ring til os på 70 13 30 40, så klarer vi resten for dig.

Skift til Kombi
Skift til Komplet

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket medlemskab, der passer bedst til dig?
Ring til os på 70 13 30 40, så hjælper vi dig.

Fordele i Køreklar, Kombi og Komplet

Teknisk og juridisk rådgivning

Få rådgivning af vores eksperter inden for bilteknik, jura og bilfinansiering. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra bilvalg og bilkøb til udstyr, teknik og eventuelle uenigheder med p-selskaber, bilforhandlere og værksteder.

Magasinet Motor

Få Motor i postkassen 9 gange om året og læs om test af nye biler, inspirerende artikler og masser af tips om biler, trafik og rejser.

Medlemsrabatter

Få rabat på alt fra bilreparationer og dæk til billeje og forlystelser. Benytter du rabatterne ofte, kan medlemskabet hurtigt være tjent hjem.

Rabat på brændstof

Få markedets bedste brændstofaftale, og spar 25-30 øre/l på benzin og diesel hos Shell, Q8 og F24.

FDM Nummerplade­forsikring

Få en nummerpladeforsikring til 0 kr. Forsikringen omfatter alle husstandens biler og giver erstatning ved tyveri af nummerplader - uden selvrisiko.

Adgang til FDM Forsikring

Få markedets måske bedste priser og dækninger til din bil, dit hus, din motorcykel, din hund etc. Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores bilforsikring til Bedst i test 2019.

Stenslags­reparation

Får du et stenslag i ruden, kan du få den repareret hos vores fordelsværksteder, Dansk Bilglas og Carglass. Hos FDM opfordrer vi til at få udbedret stenslaget hurtigst muligt, da et stenslag potentielt kan udvikle sig til en større skade, som kræver en ny rude – og i værste fald kan det skabe en farlig situation under kørsel.

Se Dansk Bilglas værksteder
Se Carglass værksteder

Rustkontrol

Få kontrolleret om din bil har brug for rustbeskyttelse hos FDM test og bilsyn. Det er nemlig individuelt, hvor ofte en bil har behov for rustbehandling. Det er blandt andet bilens alder og brug, der er afgørende. Vi gennemgår visuelt bilens undervogn, hjulophæng og ser efter umiddelbare synlige tæringer og vurderer behovet for rustbeskyttelse.

Se FDM test og bilsynscentre

Reparations­kontrol

Når du får udført reparations- eller servicearbejde på et af vores fordelsværksteder, kan du bagefter få FDM test og bilsyn til at tjekke, om arbejdet er udført korrekt. Finder vi fejl, sørger vi for, at et af vores fordelsværksteder udbedrer fejlen. Det er din tryghed for, at du får, hvad du betaler for. Husk, at kontrollen skal udføres senest 1 måned efter udført reparation/service.

Se steder for reparation
Se steder for kontrol

Bremse- og dækkontrol

Få kontrolleret din bils bremser og dæk hos FDM test og bilsyn. Defekte bremser og nedslidte dæk kan være livsfarlige i trafikken.

Lygte- og batterikontrol

Få kontrolleret din bils lygter og startbatteri hos FDM test og bilsyn. En defekt lygte koster 1000 kr. i bøde og et fladt batteri er surt, hvis man er på farten.

Se FDM test og bilsynscentre

Fordele kun med FDM Kombi og FDM Komplet

Vejhjælp i DK og Europa

Hvis uheldet er ude, er hjælpen hurtigt fremme med FDM vejhjælp. Du har bl.a. frit værkstedsvalg og betalt vidererejse for dig og dine passagerer i Danmark. I Europa sørger vi for transport af dig og dine passagerer til nærmeste værksted.

Se dækning

Batteriskift

Få testet din bils batteri hos Quickpoint. Hvis batteriet ikke klarer testen, får du det skiftet ud med et nyt.

Se værksteder

Førstehjælps­taske

Få en uundværlig og funktionel førstehjælpstaske i høj kvalitet. Kan anvendes ved alle slags ulykker og er velegnet i både bilen, båden og hjemmet.

Sprinklervæske

Løber bilen tør for sprinklervæske, kan du når som helst få påfyldt sprinklervæske på et af FDMs fordelsværksteder.

Se fordelsværksteder

Fordele kun med FDM Komplet

Hjulskift og hjulopbevaring

Få skiftet hjul 2 gange årligt på et af FDMs fordelsværksteder. Her bliver dine hjul skiftet og dæktrykket tjekket, inden hjulene opbevares til næste sæson.

Se fordelsværksteder

Bilsyn og omsyn

Få ét periodisk bilsyn og ét omsyn hos FDM test og bilsyn, hvert andet år. Vi har 21 synshaller fordelt i hele landet.

Se FDM test og bilsynscentre

Årstidstjek

Bliv klar til årstiderne med 2 årstidstjek om året hos FDM test og bilsyn. Her gennemgås en række centrale punkter på din bil bl.a. kontrolleres bremser, batteri, bremsevæske og udstødningen.

Se FDM test og bilsynscentre

Køreteknisk kursus

Få ét 3-timers køreteknisk kursus, ”Bliv klog på din bil”, årligt og bliv mere tryg og sikker i trafikken. Du kan tage kurset på enten FDM Jyllandsringen eller FDM Sjællandsringen.

Alle FDM-medlemskaber er løbende abonnementer, der opkræves på årsbasis. Efter 5 mdr. har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en md. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Et FDM-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort eller Visakort til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes.

Særligt for FDM Kombi og FDM Komplet: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling og efter, du har oplyst din nummerplade. Pris for FDM Kombi og FDM Komplet gælder køretøj under 2500 kg. Vejer bilen 2501-3500 kg. opkræves 40 kr./md. i tillæg ved betaling.

Se betingelser for FDM-medlemskaber